Gode råd og tips

Velkommen

Her på siderne finder du mine redskaber, som jeg har glæde af og brugt på forskellig måde gennem min udvikling, og jeg vil gerne understrege at dette IKKE er facit. Det er hvad jeg oplever hjælper mig. Vi er forskellige, og vi oplever verden fra hver vores vinkel. Vi udvikler os i hvert vort tempo, og på hver vores måde. Måske du kan finde inspiration. Du er velkommen til at prøve redskaberne af, og mærke hvad de gør for dig.


Ønsker du at træffe bedre valg?


Ønsker du mere energi og overskud?


Ønsker du mere glæde i dit liv?


Ønsker du at finde DIN vej tilbage til dig selv, have selvkærlighed og være positiv-egoist?


Måske du ønsker at finde DIN vej ud af stress og depression. Ønsker du personlig udvikling? Måske du er åben over for universets energi og ønsker at udforske den lidt mere?


Siderne her henvender sig til alle der søger efter at HAVE DET GODT! Være lykkelig og have et liv fyldt med kærlighed!


At være sig selv og være i tæt kontakt med sig selv, og kunne navigere bedre i eget liv.

En stærk intuition hjælper os med at vælge det, der er rigtigt for os selv, også selvom det er en anden vej til lykke, ro og balance i livet, end vi er vant til!


Siderne vil kunne give dig nogle grundlæggende redskaber til at finde ro i dig selv og derfra blive mere glad, få mere overskud, og være mere kreativ i dine løsninger af de udfordringer vi alle bliver stillet over for i livet.


Jeg har forsøgt at gennemgå forskellige enkle mentale øvelser/små meditationer, som er lige til at gå til, og også udvikle på. Alle øvelser er både for nybegyndere og for øvede. Ingen forskel. Vi kommer med hver vores baggrund og derfor vil vi hver især lægge forskelligt i øvelserne.


Jeg vil gerne understrege at jeg ikke er stress coach eller lign. Alt hvad der ligger her på siderne er ren og skær ”learning by doing”. Det er hvad, der virker for mig, og nu er min ”værktøjskasse” så stor, at jeg ønsker at give nogle af redskaberne videre til andre.